Hoe kunnen we je helpen?

Hoe verkoop ik een ticket met de TicketSwap-app via een mobiel apparaat?

Download de laatste versie van de TicketSwap-app om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten.
Met de TicketSwap iOS App kan je gemakkelijk direct vanaf je iPhone en iPad een ticket verkopen. Er zijn een aantal manieren waarop je een bestand kunt uploaden naar de TicketSwap App:

Upload het ticket direct uit je mailbox

Je kan tickets direct uit je mailbox (Gmail/Outlook/MSN/Passport/Live) uploaden naar de TicketSwap-app. Iedere mail met een pdf-bestand kan direct worden geüpload door op de uploadbutton te klikken, wanneer je jouw mail met de tickets bekijkt. Volg hiervoor de stappen in de TicketSwap-app (let op: alleen mogelijk vanaf iOS en Android versie 3.3).

Open het bestand direct met de TicketSwap app

Onderstaand laten we zien hoe je jouw ticket direct kunt uploaden vanaf je telefoon in de TicketSwap app.

iOS

Android

Gebruik je iCloud, Dropbox of Google Drive account

Als de iCloud, Dropbox of Google Drive App geïnstalleerd is op je telefoon, kan je deze gebruiken om een pdf-bestand te uploaden in de TicketSwap-app. Zorg ervoor dat het ticket is opgeslagen in je iCloud, Dropbox of Google Drive-account. Vervolgens kan je via de TicketSwap-app het verkoopproces beginnen. Bij de uploadstap kies je voor ''Selecteer bestand''. Vervolgens kan je jouw iCloud, Dropbox of Google Drive selecteren om het ticket te uploaden naar de TicketSwap-app. Let op: Het kan zijn dat iCloud, Dropbox of Google Drive niet direct zichtbaar is in dit menu. Klik dan op "Meer".

Heeft dit je vraag beantwoord?