Hoe kunnen we je helpen?

Wat houdt de weergegeven ticketprijs bij een advertentie in?

Voorheen lieten wij in advertenties de vastgestelde verkoopprijs van een verkoper zien. Vanaf nu nemen wij ook de 5% servicekosten en de transactiekosten op in deze weergave. Zo wordt de totaalprijs direct duidelijk voor een (potentiële) koper. De prijsinformatie wordt bij iedere advertentie als volgt weergegeven:  • Verkoopprijs inclusief 5% servicekosten:
  • De verkoopprijs die een verkoper heeft vastgesteld + de 5% servicekosten die een koper aan TicketSwap betaalt.
  • Transactiekosten:
  • De kosten die in rekening worden gebracht voor de betaling. Deze bestaan uit 3% van de verkoopprijs en de servicekosten.
  • Originele ticketprijs:
  • De prijs die de verkoper heeft betaald voor het originele ticket.

Verkoper: wat verandert er?

Wanneer jouw advertentie online komt te staan, zul je zien dat de weergegeven prijs wat hoger is dan het door jou ingestelde verkoopbedrag. Dit komt omdat de 5% servicekosten zijn inbegrepen. Een potentiële koper ziet zo direct welke prijs hij/zij zal betalen. Aan de uiteindelijke totaalprijs verandert dus niets.Koper: wat verandert er?

Als koper zie je direct hoeveel de tickets kosten. Bij iedere advertentie is terug te vinden hoe de totaalprijs is opgebouwd. Zo krijg je inzicht in wat de originele ticketprijs was, welke prijs een verkoper voor het ticket heeft ingesteld en hoeveel de service- en transactiekosten bedragen.
Let op: Op TicketSwap mag je maximaal 20% boven de originele prijs vragen. Doordat wij nu ook de service- en transactiekosten opnemen in de weergaveprijs, kan het lijken alsof een verkoper deze regel overschrijdt. Dit is dus niet het geval!

Heeft dit je vraag beantwoord?