• Over ons
  • Vacatures
  • Word een partner

Over TicketSwap

TicketSwap is een veilige, eenvoudige en eerlijke plek om tickets te kopen voor concerten, festivals, sportevenementen, theater en dagjes weg. We beschermen kopers tegen woekerprijzen door een maximale verkoopprijs van 20% bovenop de originele prijs te hanteren. Als koper weet je dan ook altijd zeker dat je een eerlijke prijs betaalt voor je tickets. Fraude wordt voorkomen door het controleren van gebruikers en door samenwerking met evenementenorganisaties.

Fans van over de hele wereld kiezen voor TicketSwap om tickets te (ver)kopen.

TicketSwap Team

Dit is het TicketSwap team. Met veel plezier proberen we het kopen en verkopen van tweedehands kaartjes zo veilig en makkelijk mogelijk te maken.

Pers

Voor meer informatie of interviewverzoeken kan je hier contact met ons opnemen.

Evenementen en sponsoring

Neem voor alle vragen over merkactivaties en evenementsponsoring contact op met ons team.

Kom bij onze wereldwijde community voor livemuziekfans!

Check onze Instagram om te zien wat ons zoal bezighoudt bij TicketSwap.

Gemiddelde maandelijkse actieve gebruikers van de TicketSwap-service

Volgens artikel 24 (2) van de DSA (Digital Services Act) moeten aanbieders van onlineplatforms vanaf 17 februari 2023 elke zes maanden informatie publiceren over de gemiddelde maandelijkse actieve gebruikers van hun dienst in de Europese Unie.

Over de periode van zes maanden van 16 augustus 2022 tot 17 februari 2023 lag het gemiddelde aantal maandelijkse actieve gebruikers van de TicketSwap-service binnen de EU ruim onder de 45 miljoen.