Veilig tweedehands tickets kopen en verkopen

Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen.

Waarom TicketSwap?

how-does-it-work:why.safe.titlehow-does-it-work:why.safe.title

Veilig

TicketSwap is veilig. De tickets en verkopers op ons platform worden op basis van verschillende criteria gecontroleerd. Door partnerships met organisaties en ticket providers bieden we SecureSwap tickets aan, die 100% geldig zijn. Lees hier meer over SecureSwap.

how-does-it-work:why.easy.titlehow-does-it-work:why.easy.title

Makkelijk

Het aanmaken van een advertentie is met een paar klikken gebeurd. Upload je ticket en vul de benodigde informatie in. Hierna heb je er geen omkijken meer naar - we laten het je weten zodra je ticket is verkocht en we maken het geld binnen drie werkdagen over naar jouw bankrekening. Een ticket kopen is ook heel eenvoudig. Je rekent direct af via onze app, waarna het kaartje onmiddellijk beschikbaar is in jouw account op TicketSwap en ook per e-mail naar jou wordt verstuurd.

how-does-it-work:why.fair.titlehow-does-it-work:why.fair.title

Eerlijk

Als TicketSwap-fan weet je dat je altijd een eerlijke prijs betaalt voor jouw tickets. We beschermen kopers tegen woekerprijzen doordat we een maximale verkoopprijs hanteren van 5% boven de originele ticketprijs.

Tickets kopen

⚡️ Ontvang je ticket gelijk

Vind het ticket waarnaar je op zoek bent, betaal online en je ontvangt het ticket direct. Tickets die je te koop ziet staan zijn al door de verkoper geüpload, dus ze worden meteen na het afrekenen naar jou verstuurd.

👮‍♂️ Strenge controles

Fraude wordt voorkomen door het controleren van gebruikers en door samenwerking met evenementenorganisaties. Klik hier voor meer informatie over gebruikerscontrole.

👁 Transparantie

Je kan de naam en de foto zien van de persoon van wie je een kaartje koopt. Daarnaast kan je ook zien of er een social media account is gekoppeld en of ze in het verleden tickets hebben verkocht op ons platform. Hierdoor is duidelijk van wie je een kaartje koopt.

🤑 Eerlijke prijzen

Wij beschermen kopers tegen woekerprijzen doordat we maximaal 5% toename hanteren van de originele verkoopprijs. Als koper weet je altijd dat je een eerlijke prijs betaalt voor je tickets.

Tickets verkopen

Zodra je je advertentie online hebt gezet, heb je er geen omkijken meer naar. We sturen je een melding zodra je ticket is verkocht en je ontvangt het geld binnen één werkdag. Zo makkelijk is het!

1
Upload je bestand en selecteer de tickets die je wilt verkopen

Upload je bestand en selecteer de tickets die je wilt verkopen

Als je meerdere tickets in een ticketpakket verkoopt, kun je gewoon het originele bestand uploaden. Wij splitsen het bestand dan automatisch op en vragen je vervolgens te kiezen welke tickets je wilt verkopen en welke je zelf wilt houden. Nadat de advertentie is gemaakt, sturen we je de tickets die je zelf wilde houden.

2
Bepaal de verkoopprijs en geef je bankrekeningnummer op

Bepaal de verkoopprijs en geef je bankrekeningnummer op

We beschermen kopers tegen woekerprijzen doordat we een maximale verkoopprijs van 5% boven de originele ticketprijs hanteren.

3
Promoot je advertentie op Facebook en X

Promoot je advertentie op Facebook en X

Je wilt je kaartje zo snel mogelijk verkopen - dat snappen wij! TicketSwap heeft het daarom heel makkelijk gemaakt om je advertentie te promoten. Uiteraard kan je zelf bepalen wat wel en niet gedeeld wordt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je ticket te verkopen aan een koper die je zelf al gevonden hebt.

4
Krijg een melding & betaald als je ticket is verkocht

Krijg een melding & betaald als je ticket is verkocht

Als je je ticket te koop hebt gezet op ons platform, hoef je verder niets meer te doen. We sturen je een melding als je ticket verkocht is en maken het geld binnen 3 werkdagen naar je over. Zo makkelijk is het gebruik van TicketSwap!

Verkoop je ticket nu
SecureSwap

SecureSwap

We hebben partnerships met organisatoren, locaties en ticketbedrijven. Tickets die voor deze evenementen worden verkocht maken we ongeldig, en de koper ontvangt een geheel nieuw ticket. Je kan deze evenementen herkennen aan het SecureSwap logo bij de advertentie.

TicketSwap op z'n bestTicketSwap op z'n best
TicketSwapnu
Zwarte Cross 2022Koen verkoopt 3 tickets voor €48.64 per stuk

TicketSwap op z'n best

  • Sneller notificaties voor nieuwe tickets
  • Je tickets altijd bij de hand, zelfs zonder internet
  • Verkoop je tickets in een paar stappen
App Store
4.7 - 9000 + beoordelingen
Google Play
4.6 - 6000 + beoordelingen