Sensation maakt comeback met Diplo, MK & Oliver Heldens!

De grootste namen in de house scene nemen voor één nacht de Johan Cruijff ArenA over

Voor het eerst in 5 jaar komt Sensation terug met een bijzonder programma en de populairste artiesten van dit moment binnen de dance.

Het wereldberoemde voetbalstadion in Amsterdam verandert voor Sensation’s 133e editie wederom in de grootste club van het land met ACRAZE, Franky Rizardo, MALAA, Noizu, Oliver Heldens, Sunnery James & Ryan Marciano on stage. Ze zullen met hun aanwezigheid 40,000 dance-liefhebbers een onvergetelijke avond bezorgen. 

De eendaagse show  is ook het toneel van een back-to-back optreden van supersterren en vaste samenwerkers MK & Diplo, die op dit moment nog geniet van het enorme succes van zijn gelijknamige album, dat vorig jaar uitkwam.

Sensation is een vaste naam voor dance-liefhebbers sinds het feest de evenementenwereld bestormde in 2000, door een nieuw concept van ‘club night arenas’ naar grote podia te brengen. Dit concept brengt het merk samen met een weergaloze visuele identiteit die gebruik maakt van fantasierijke stage designs. Het evenement wordt gehost door de publieksfavoriet Lee Grant (eerder bekend als MC Gee), die zichzelf door de jaren heen heeft bewezen als de ‘Voice of Sensation’. 

Sensation vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA op 2 juli 2022. Je kan de laatste tickets bemachtigen via www.sensation.com

– James op woensdag 25 mei 2022

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo